Uspješno su privedena kraju stručna usavršavanja u sklopu projekta Zajedno smo jači

Veliko nam je zadovoljstvo čestitati našim vrijednim djelatnicama na uspješnom polaganju programa stručnog osposobljavanja za Financijsko računovodstvenog menadžera i Specijalista za digitalni marketing i društvene mreže na Veleučilištu Experta. Njihova predanost, marljivost i posvećenost doprinijeli su ovom izvanrednom uspjehu. Stručna usavršavanja su dio aktivnosti u sklopu projekta Zajedno smo jači, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Vaša odluka da uložite vrijeme i napor kako biste unaprijedili svoje znanje i vještine, te samim time pridonijele jačanju kapaciteta OCD-a za koje radite, svjedoči o vašoj želji za osobnim i profesionalnim rastom. Položeni programi stručnog osposobljavanja na Veleučilištu Experta svjedoče o vašoj predanosti i izvrsnosti u vašem području rada.

Također, željeli bismo se zahvaliti Veleučilištu Experta na izvrsno odrađenim predavanjima i podršci koju su pružili tijekom vašeg osposobljavanja. Njihova stručnost, profesionalnost i angažman u stvaranju kvalitetnog obrazovnog programa svakako su doprinijeli vašem uspjehu.

Čestitamo vam još jednom na vašem postignuću i želimo vam mnogo uspjeha u daljnjem radu. Vaša stručna osposobljenost pružit će vam nove prilike i omogućiti vam da nastavite oblikovati i pozitivno utjecati na živote ljudi u vašoj zajednici.

Hvala vam na vašem predanom radu i želji da se kontinuirano usavršavate. Vaša stručnost, motivacija i entuzijazam neka budu izvor inspiracije drugima.

Odgovori

*