Aktivnosti

Naša udruga na Mreži TV govori o projektu

Izdvojili smo prilog iz emisije “Domovini vjerni” gdje se govori o našem projektu. Emisija se emitira svaki petak na Mreži TV koju uređuje i … Više Naša udruga na Mreži TV govori o projektu »

Domoljubni sadržaj

Ne treba posebno dokazivati koliko je pjesma na emotivnom i domoljubnom planu kao umjetnost djelatno sudjelovala u obrani domovine tijekom Domovinskog rata i koliko … Više Domoljubni sadržaj »

Predstavljanje pjesme naše udruge

Pjesma “Pusti majko svoga sina” u izvedbi Blanke Došen i Srećka Karića, nastala je kao dio projekta “Priča o školskoj torbi”, zahvaljujući pedagoginji i … Više Predstavljanje pjesme naše udruge »

Pozivnica za kulturno- umjetnički program “Priča o školskoj torbi”

Braniteljski centar za društveni razvoj (BCDR) u partnerstvu s Ekonomskom školom “Braća Radić” iz Đakova ove (2023) školske godine, proveo je Istraživačko- kreativni projekt: … Više Pozivnica za kulturno- umjetnički program “Priča o školskoj torbi” »

BCDR i Srednja ekonomska škola “Braće Radić”- Đakovo: Izlet u Slunj u sklopu projekta “Priča o školskoj torbi”

Nakon dokumentarnog filma “14 prepreka” i predavanja Srećka Karića u Centru za kulturu Đakovo 16. veljače 2023. godine, započeli smo zajednički projekt “Priča o … Više BCDR i Srednja ekonomska škola “Braće Radić”- Đakovo: Izlet u Slunj u sklopu projekta “Priča o školskoj torbi” »

Na 32. obljetnici akcije Plitvice i prvog poginulog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića

Sa zahvalnošću i ponosom prisjećamo se Josipa Jovića i svih hrvatskih branitelja čija nam je žrtva omogućila život u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj „Krvavi … Više Na 32. obljetnici akcije Plitvice i prvog poginulog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića »

Na tribini Pravo nestalih na identitet – pravo obitelji na istinu

Dana, 17. ožujka u područnom Uredu ministarstva hrvatskih branitelja Osijek a u organizaciji Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja i Udruge obitelji … Više Na tribini Pravo nestalih na identitet – pravo obitelji na istinu »

Put u život je naš novi dokumentarni kratki film

Ovaj film prikazuje put od institucije do života u zajednici kroz priču glavnog protagonista. Od 2013. godine Anto koristi izvaninstitucijsku uslugu organiziranog stanovanja nakon … Više Put u život je naš novi dokumentarni kratki film »

Snimili smo novi kratki film o inkluzivnom judo: JudoIN

Film govori o uključenosti osoba s intelektualnim teškoćama u svijet sporta kroz inkluzivni judo.Kroz sport osobe s intelektualnim teškoćama razbijaju predrasude koje još uvijek … Više Snimili smo novi kratki film o inkluzivnom judo: JudoIN »

BCDR na gostovanju u Đakovu s projektom- “Priča o školskoj torbi”

U Centru za kulturu Đakovo, Braniteljski centar za društveni razvoj (BCDR) održao je projekciju  domoljubnog dokumentarnog filma “14 prepreka”, autora Srećka Karića na kojoj … Više BCDR na gostovanju u Đakovu s projektom- “Priča o školskoj torbi” »