Vijesti

Naša udruga na Mreži TV govori o projektu

Izdvojili smo prilog iz emisije “Domovini vjerni” gdje se govori o našem projektu. Emisija se emitira svaki petak na Mreži TV koju uređuje i … Više Naša udruga na Mreži TV govori o projektu »

Bili smo na završnoj konferenciji EU projekta “Za život u zajednici”

U društvu korisnika, partnera, suradnika, stručnjaka u području pružanja psiholoških, socijalnih i zdravstvenih usluga te predstavnika organizacija civilnog društva koji rade s osobama s … Više Bili smo na završnoj konferenciji EU projekta “Za život u zajednici” »

U Vukovaru identificirane četiri osobe nestale u Domovinskom ratu

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja 18. travnja 2023. u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru identificirane su četiri osobe nestale i smrtno … Više U Vukovaru identificirane četiri osobe nestale u Domovinskom ratu »

Jednokratne novčane naknade za hrvatske branitelje

Pravo na jednokratne novčane naknade po različitim osnovama ostvarit će oko 80 tisuća hrvatskih branitelja, za što je osigurano gotovo 8 milijuna eura, a … Više Jednokratne novčane naknade za hrvatske branitelje »

Plan podjele sredstava za 2023. od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, sukladno svojim strateškim ciljevima, planira u2023. godini uložiti 7 milijuna eura u financijske podrške organizacija civilnoga društva i … Više Plan podjele sredstava za 2023. od Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva »

Nestali u Domovinskom ratu- Održan novi sastanak predstavnika Hrvatske i Srbije

Naša suradnja s nekoliko udruga zalaže se za pronalazak još 1816 svojih državljana nestalih tijekom Domovinskog rata koje provodi Ministarstvo hrvatskih branitelja. Kako se … Više Nestali u Domovinskom ratu- Održan novi sastanak predstavnika Hrvatske i Srbije »

Braniteljske udruge potiču program psihosicijalne i zdravstvene pomoći

Ministarstvo hrvatskih branitelja sustavno provodi Nacionalni program psihosocijalne i zdravstvene pomoći sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata, Drugog svjetskog rata i mirovnih misija. Često … Više Braniteljske udruge potiču program psihosicijalne i zdravstvene pomoći »

VRO Maslenica – 30 godina

Jubilarna obljetnica VRO Maslenica obilježit će se nizom događanja od 20. siječnja do 13. veljače 2023., a središnja proslava jubilarne obljetnice održat će se … Više VRO Maslenica – 30 godina »

Hrvatskoj 179 milijuna eura za pravednu klimatsku tranziciju

Iznos od 179 milijuna eura Iz Fonda za pravednu tranziciju uložit će se u Hrvatsku temeljem novoodobrenog programa koji se financira iz više fondova u sklopu … Više Hrvatskoj 179 milijuna eura za pravednu klimatsku tranziciju »

Dvadeseta Odluka o financiranju u okviru ESF Poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“

Temeljem Odluke o financiranju ugovorit će se dodatnih 4 projekta Ured za udruge objavljuje dvadesetu Odluku o financiranju za Poziv „Jačanje kapaciteta OCD-a za … Više Dvadeseta Odluka o financiranju u okviru ESF Poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ »