Pozivnica za kulturno- umjetnički program “Priča o školskoj torbi”

Braniteljski centar za društveni razvoj (BCDR) u partnerstvu s Ekonomskom školom “Braća Radić” iz Đakova ove (2023) školske godine, proveo je Istraživačko- kreativni projekt: “Priča o školskoj torbi” koji se sastojao od tri aktivnosti: Prikazivanja dokumentarnog filma “14 prepreka”, autora Srećka Karića i njegovo predavanje u mjesecu veljači. Izlet učenika u Turanj- Muzej Domovinskog rata, zatim Slunj kako bi posjetili grad koji je bio okupiran tijekom Domovinskog rata i predavanje na tu temu. Završna svečanost u sklopu koje je kulturno- umjetnički program.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati sve ljude na svečanu završnu aktivnost projekta, odnosno kulturno-umjetnički program koji će izvesti učenici u suradnji s autorom i braniteljem gospodinom Srećkom Karićem, uz pomoć predsjednika BCDR udruge- Đurom Knezičićem, tehničkom podrškom Bruna Dragoje te glumom Reja Kovačevića kao i na podjelu pohvalnica i zahvalnica.

Nakon službenog programa uslijediti će neformalno druženje.

Gore navedena svečanost održat će se 4. svibnja 2023. s početkom u 18.00 sati u Centru za kulturu Đakovo.

Projekt promiče odgoj temeljen na očuvanju vrijednosti proisteklih iz Domovinskog rata i kršćanskim vrijednostima, humanosti, socijalnom senzibilitetu, kulturi oprosta, razvijanju i
jačanju otpornosti na krizne situacije, te potiče aktivno uključivanje u kulturni i društveni život zajednice.

Bit će nam osobita čast i zadovoljstvo ako svojom nazočnošću uveličate ovaj događaj.

S poštovanjem,

Predsjednik udruge BCDR

Đuro Knezičić

Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Braniteljski centar za društveni razvoj