Dvije djelatnice partnera na projektu Zajedno smo jači stječu prestižne kvalifikacije na Veleučilištu Experta

Udruge Braniteljski centar za društveni razvoj i Vukovarske majke objavljuju da su dvije njihove djelatnice uspješno upisale i započele obrazovanje na Veleučilištu Experta gdje su upisale stručna usavršavanja za Financijsko računovodstvenog menadžera i Specijalista za marketing i društvene mreže.

Ove kvalifikacije su priznate u industriji i otvaraju vrata novim prilikama i napredovanju u njihovim specifičnim područjima. Veleučilište Experta, sa svojim renomiranim programima i stručnim predavačima, pruža sveobuhvatno znanje i vještine potrebne za uspjeh u suvremenom poslovnom okruženju.

Djelatnice su izrazile veliku motivaciju za stjecanje ovih kvalifikacija kako bi dalje unaprijedile svoje profesionalne karijere i doprinijele razvoju svojih udruga. Ova ulaganja u obrazovanje i razvoj zaposlenika pokazuju posvećenost udruga u osiguravanju visoke razine stručnosti i konkurentske prednosti na tržištu. Kroz ova usavršavanja će djelatnice stjecati relevantna znanja koja će primijeniti u svakodnevnom radu kako bi pružile vrhunsku uslugu našim korisnicima i postigle izvrsne rezultate.

Udruge partneri zahvaljuju djelatnicama na njihovom predanom radu i zalaganju u ostvarivanju svojih profesionalnih ciljeva. Vjerujemo da će njihovo usavršavanje na Veleučilištu Expert biti izuzetno korisno i doprinijeti njihovom daljnjem rastu i razvoju, te jačanju kapaciteta partnera na projektu.

Sadržaj na portalu isključiva je odgovornost udruge Braniteljski centar za društveni razvoj

Odgovori

*