Potpisan je ugovor za projekt u sklopu ESF-a

Dana 16.02.2022. godine je Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u svojstvu Posredničkog tijela razine 1, u svom prostoru organizirao potpisivanje ugovora u sklopu Otvorenog poziva na dodjelu bespovratnih sredstava UP. 04.2.1.11 Jačanje kapaciteta ODC-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice (Prva skupina za financiranje), Operativni program za Učinkovite ljudske potencijale 2014.-2020., sukladno Osmoj Odluci o financiranju projekata u okviru navedenog Poziva.

Braniteljski centar za društveni razvoj je bila jedna od udruga kojima su, nakon provedene faze procijene kvalitete projektnih prijedloga, dodijeljena bespovratna sredstva. Svečanoj dodjeli ugovora je prisustvovao predsjednik udruge Đuro Knezičić.

Ugovor je dodijeljen za provedbu projekta Zajedno smo jači, ukupne vrijednosti 354.195,80 kn te ga u potpunosti sufinanciraju Europska unija kroz Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske .

Korisnik bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda je Braniteljski centar za društveni razvoj. Partner na projektu je Udruga Vukovarske majke.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Braniteljskog centra za društveni razvoj.

Odgovori

*