Zahvala volonterima

Poštovani volonteri,

Željeli bi iskoristiti ovu priliku da vam izrazimo iskrenu zahvalnost u ime svih onih čije ste živote dotaknuli svojom predanošću i ljubaznošću. Vaša nevjerojatna posvećenost u okviru projekta “Zajedno smo jači” u proteklih osam mjeseci donijela je nadu i podršku onima koji pate od PTSP-a na području Vukovara.

Vaši volonterski napori su zaista izvanredni. Uspjeli ste odraditi čak 3200 volonterskih sati, pružajući psihosocijalnu podršku osobama koje prolaze kroz teška vremena. Vaša sposobnost empatije i razumijevanja stvorila je sigurno okruženje u kojem su se ljudi osjećali podržano i uvaženo.

Vaša posvećenost i napor da pomognete drugima primjer su snage i humanosti. Svaka minuta koju ste uložili u ovaj projekt ima značajan utjecaj na živote onih koje ste podržali. Vaša pomoć im je omogućila da se osjećaju manje samima u svojim borbama, a nadam se da ćete nastaviti širiti ljubaznost i suosjećanje u zajednici.

Bez sumnje, vaša volonterska služba obogaćuje i inspirira ljude oko vas. Vaš primjer nas potiče da budemo bolji, brinemo o drugima i snažimo našu zajednicu. Hvala vam što ste odvojili svoje vrijeme, energiju i srce kako biste pomogli drugima.

Neka vam ova zahvalnica bude podsjetnik na vašu izvanrednu predanost i ljubaznost. Vaša djela i njihov utjecaj su neprocjenjivi. Nadam se da ćete nastaviti raditi s istim entuzijazmom i strašću.

Još jednom, hvala vam na svemu što činite. Zajedno smo jači, a vaša pomoć mijenja živote.

S poštovanjem,
Đuro Knezičić i Manda Patko

Odgovori

*